Opening hours:

every friday from:

10:00 - 17:30

every first saturday of the month

STAY CONNECTED

BE OUR FRIEND

NEED ASSISTANCE?

 

06 46134686

06 21285795

info@todaysvintage.nl

Jacobus Spijkerdreef 252

2132 PZ Hoofddorp

 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018 by Today's Vintage, 2e hands merkkleding

Ik ben Anouk Haspels Mahn, moeder van twee kinderen en al 18 jaar getrouwd. Zolang ik me kan herinneren, is mode mijn passie en hobby. Ik volg alles op het gebied van trends, nieuwe modestromingen, maar ook vintage en couture. Ik adem mode, zeg maar. Sinds 31 jaar heb ik van deze inspirerende hobby mijn werk gemaakt. Eerst als bijbaantje in de winkel van mijn ouders, vervolgens in de groothandel, private labeling met een eigen agentuur en tenslotte in de winkel. Dat laatste bevalt me supergoed, vooral vanwege het directe contact met de klanten. Het is mijn grote uitdaging om ervoor te zorgen dat iemand blij is met mijn advies en dan met mooie kleding naar huis gaat.

Kleding (vooral kleding van de duurdere merken), verdient een 2de kans, alleen al door de ongekend mooie stoffen, belijningen en pasvorm. Gaby en ik gaan ervoor zorgen dat deze stukken, in combinatie met de iets commerciëlere mode, bij ons te vinden is.

Ik zie snel welke mode bij je past en help je graag de juiste keuzes te maken!

Anouk

Ik ben Gaby Langeveld-Berke. Ik ben de echtgenote van Marc en de moeder van Damian. Na een jarenlange carrière als directiesecretaresse in het bedrijfsleven heb ik mij de laatste jaren volop gewijd aan mijn gezin. Maar, voor velen van jullie herkenbaar, kriebelt het na verloop van tijd weer. Je wilt weer iets DOEN, iets PRESTEREN!!

Wat is er dan mooier, dan wanneer je de kans krijgt om van je passie je werk te kunnen maken. Zoals veel vrouwen heb ik een grote voorliefde voor mooie kleding, schoenen en tassen. Nieuw is leuk, natuurlijk. Maar de laatste tijd bezoek ik ook steeds vaker leuke tweedehands kledingwinkels in bijvoorbeeld Amsterdam en ’t Gooi. Daardoor kwam ik tot de conclusie dat ik eigenlijk zo’n leuke winkel miste in Hoofddorp. Dat was het keerpunt. Samen met Anouk ga ik ervoor zorgen dat onze winkel in Hoofddorp een topper wordt omdat je daar de leukste en mooiste tweede hands- en ook nieuwe kleding zult vinden.

Met smaak voor jullie geselecteerd, met smaak in onze winkel geëtaleerd, voel je welkom!

Gaby